martes, 30 de abril de 2019

Presentació Biblioteca


La Biblioteca del CEFIRE de València forma part del Sistema Bibliotecari Valencià i pertany a la Xarxa de Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana (BEGV). Es tracta d’una biblioteca especialitzada en educació i didàctica, el principal objectiu de la qual és satisfer les necessitats d'informació i documentació necessàries per a l'activitat docent, així com oferir un sistema de recursos per a l'aprenentatge i la investigació que fomente l'actualització didàctica i metodològica de tot el professorat no universitari de la Comunitat Valenciana. Per a assolir aquest fi, la Biblioteca del CEFIRE de València, junt a les biblioteques de la resta de CEFIRE treballen en xarxa de manera cooperativa.



A la Biblioteca del Cefire de València podeu accedir als següents serveis:

Informació i referència

  • Cerques bibliogràfiques: podeu solicitar a la biblioteca bibliografies monogràfiques sobre un tema d'interés particular.

Llista de distribució

Emplenant el formulari d'alta en la nostra llista de distribució i enviant-ho per mail a bibliovalencia.es@gva.es o bibliovalencia.pv@gva.es, podreu rebre via mail:
  • La legislació educativa publicada en el BOE i el DOGV.
  • Els sumaris de l'últim número rebut de les revistes a les quals la biblioteca està subscrita.
  • Els dossiers de noves adquisicions de la biblioteca.
  • Informacions en general d'interés per a les persones usuàries

Préstec

Emplenant el formulari d'alta d'usuari i i entregant-ho a la biblioteca, mostrant vostre DNI, podreu disfrutar dels nostres serveis de préstec a domicili i de préstec d'articles de revista via correu electrònic (amb les restriccions legals que corresponen). També tindreu accés al préstec interbibliotecari entre biblioteques del CEFIRE (per accedir al préstec de documents que no es troben en la col·lecció de la biblioteca del CEFIRE de València, però que sí esten disponibles en alguna de les biblioteques del CEFIRE que ofereixen aquest servei).

Noves adquisicions

Hi ha a la disposició de les persones usuàries impresos de desiderata per a sol·licitar l'adquisició de documents que no formen part de la nostra col·lecció (totes les sol·licituds rebudes es valoren a l'hora de fer la selecció per a les noves adquisicions).

Què podeu trobar a les nostres biblioteques?
  • Documents de la Secció de Referència, que són documents reservats per a consultar-los en sala (enciclopèdies, diccionaris, etc.).
I moltes coses més...

Pel que fa a la informació de contacte, horaris d'atenció, etc. podeu consultar el tríptic.


No hay comentarios:

Publicar un comentario