jueves, 3 de septiembre de 2020

Comença el nou curs...


Comença el nou curs escolar 2020-20201. Malgrat la complicada situació que estem vivint amb motiu de la pandèmia us desitgem una feliç volta al col·le. Sabem que totes i tots torneu, malgrat tot, amb nous projectes i moltes il·lusions.


Des de la Biblioteca del CEFIRE de València volem recordar-vos que també tornem amb vosaltres i que esperem ser un gran suport en el vostre treball i esforç diari. Ací estem per al que necessiteu.



El nostre horari d'atenció al públic, fins noves instruccions, és de Dilluns a Divendres de 9 a 14 h i de Dilluns a Dijous de 16 a 19 h.


Per a acudir a la biblioteca haureu de sol·licitar cita prèvia a través dels correus electrònics bibliovalencia.pv@gva.es o bibliovalencia.es@gva.es 
o cridant al 961206965 ext. 400761. 



És imprescindible que vingueu proveïts de màscara i, lamentablement, no podreu fer ús del lliure accés (el moviment dins de la sala, la consulta directa a les prestatgeries i l'ús dels ordinadors no estan permesos de moment). 



Solament podem atendre les devolucions i préstecs, i a més en el cas dels préstecs, preferiblement, heu de sol·licitar amb antelació els títols que desitgeu retirar (amb la finalitat que no tingueu de romandre més temps que l'imprescindible en el CEFIRE)



Per tal de garantir la vostra seguretat, el material que es retorna passa una quarantena de 72 hores abans de col·locar-se en la seua prestatgeria per poder ser utilitzat novament.



Tal i com hem estát fent durant el període de confinament, continuarem prestant aquells serveis que puguen ser prestats al públic de manera telemàtica (accés al catàleg, peticions d'informació bibliogràfica, sol·licitud d'articles de revistes, manteniment del blog de la biblioteca etc.)

Podeu accedir al portal de les nostres biblioteques utilitzant aquest codi:
 
 o mitjançant aquesta URL: http://www.ceice.gva.es/es/web/begv-lluerna


 Bon inici de curs !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario