martes, 2 de febrero de 2016

IV Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE)


La Mostra Internacional de Cinema Educatiu, MICE, que té lloc anualment a València, enguany es farà del 24 al 28 de febrer sota el lema MICE un plus de diversitat.

I ja van, somiant més fort que mai, a per la quarta MICE. Alacant, Madrid, Benetússer, L’Eliana i Sagunt s’incorporen a València en aquesta festa de l’audiovisual educatiu que començà al gener del 2013 com un joc i que, quasi sense voler-ho, s’ha convertit en un esdeveniment de projecció internacional. Perquè allò fet amb estima i ferma creença, voluntarisme i participació, sense hores i amb seriositat, és una aposta segura per l’èxit. Sobretot si l’acompanya la presència de públic, com fins ara.
Al voltant de 175 pel.lícules vos acompanyaran aquests dies de la 4a MICE, d’elles 136 són produccions realitzades en ambients educatius i 39 produccions professionals.
Enguany introduïxen el llargmetratge de la mà d’una produció de Tailàndia que la MICE té el plaer d’estrenar a Europa i d’altres tres produccions internacionals. 32 països presentaran pel.lícules i joves visitants i professionals d’Àsia, Europa i Amèrica compartiran amb vosaltres i vos presentaran les seues experiències en el món de la pedagogia audiovisual. Intercanviareu coneixements, posareu en pràctica, gaudireu del cinema i viureu un festival educatiu de tots i totes i per a totes i tots. És el tímid gra d’arena de la MICE en posar la nostra educació en el mapa, una educació de qualitat en la base i tal vegada necessitada d’una restructuració institucional i un nou marc legislatiu. I també de fer de les localitats MICE, per uns dies, les capitals mundials de l’Educomunicació.
Enguany davant els esdeveniments internacionals de guerres i refugiats han volgut somiar més fort que mai i mostrar la diversitat fins i tot d’una manera crua. La interculturalitat no és sols un món de coloraines i bones intencions apostòliques. A la MICE somiareu més fort que mai, amb un plus de diversitat, per a continuar fent d’aquesta cita un espai de reflexió i tolerància a la vegada que de gaudi i esplai en el camí cap a un món una mica més just.
Benvingudes i benvinguts a la MICE 2016!!!

Text estret del programa MICE 2016
 
 
http://mestreacasa.gva.es/c/document_library/get_file?folderId=500005182952&name=DLFE-806762.pdf
 
 
SPOT OFICIAL MiCe 2016
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario