lunes, 29 de enero de 2018

Els fils d'infantil : innovArte Educación Infantil



Autor: Ángeles Abelleira Bardanca, Isabel Abelleira Bardanca
Título: Els fils d'infantil : innovArte Educación Infantil
Editor: Editorial Rosa sensat
Población: Barcelona
Año: 217
Páginas: 182
ISBN: 978-84-945290-3-0



 




Els fils d'infantil. InnovArte Educació Infantil, el treball guanyador del XXXVI Premi Marta Mata de Pedagogia, és un petit tresor. Un llibre que emociona i sedueix, ple de coneixement i d'experiència, d'idees brillants, d'imatges precioses, de reflexions plenes de seny, de crítiques consistents. Un pou de recursos que milloren les competències professionals dels mestres i els coneixements dels infants, lluny de modes passatgeres i d'urgències burocràtiques. Una reflexió i uns recursos fruit d'una pràctica quotidiana continuada, amb una base científica i tècnica solvent i actual.

Les autores són mestres d'infantil amb més de 20 anys de servei en escoles públiques de Galícia. El títol del llibre fa referència a la seua trajectòria docent i és una mostra de 70 experiències realitzades al llarg dels últims set anys amb xiquets i xiquetes de segon cicle d'educació infantil, i recollits en 20 fils o capítols.

María de los Ángeles (Ames, 1966) y María Isabel (Ames, 1970) són mestres d'educació infantil en el municipi d'Ames (la Corunya), un poble situat al costat de Santiago de Compostel·la. Ángeles treballa en l'EEI Milladoiro i M. Isabel en el CEIP A Maía.

L'any 2010 van obrir el blog InnovArte Educación Infantil que actualment ja compta amb més de mil entrades , amb experiències, reflexions educatives i altres informacions i comentaris

Les germanes Abelleira són un referent educatiu a Galícia, on han obtingut diversos premis, col·laboren habitualment en la formació permanent del professorat i assessoren projectes innovadors i publicacions especialitzades.

En la Biblioteca del CEFIRE de València pots trobar aquest llibre i molts més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario