jueves, 2 de julio de 2020

Préstec especial d'estiu i horaris d'atenció al públic


 
Des del dilluns 15 de juny la Biblioteca del CEFIRE de València està obrint dos dies a la setmana amb cita prèvia per a préstec i devolució de llibres i ja hem escomençat amb el NOSTRE PRÉSTEC ESPECIAL D'ESTIU!!



Horari d'atenció al públic:
Dilluns  i Dimecres de 9 a 13 h.

  
Per a acudir a la biblioteca hauràs de sol·licitar cita prèvia a través dels correus electrònics bibliovalencia.pv@gva.es o bibliovalencia.es@gva.es o cridant al 961206965 ext. 400761. 

És imprescindible que acudisques proveït de màscara i, lamentablement, no podràs fer ús del lliure accés (el moviment dins de la sala, la consulta directa a les prestatgeries i l'ús dels ordinadors no estan permesos de moment). 

Solament podem atendre les devolucions i préstecs, i a més en el cas dels préstecs, preferiblement, has de sol·licitar amb antelació els títols que desitges retirar (amb la finalitat que no hages de romandre més temps que l'imprescindible en el CEFIRE)

Per tal de garantir la teua seguretat, el material que es retorna passa una quarantena de 14 dies abans de col·locar-se en la seua prestatgeria per poder ser utilitzat novament.

Com hem estát fent durant el període de confinament, continuarem prestant aquells serveis que puguen ser prestats al públic de manera telemàtica (accés al catàleg, peticions d'informació bibliogràfica, sol·licitud d'articles de revistes, manteniment del blog de la biblioteca etc.)

En Agost, com tots els anys el CEFIRE i la seua biblioteca romandran tancats.


Aprofiteu-vos del nostre préstec especial d'estiu!!!!!!
 
Enguany més que mai: LLIG!!!


Felices vacances...

No hay comentarios:

Publicar un comentario