martes, 20 de diciembre de 2016

Diccionari Normatiu Valencià





Títol: Diccionari Normatiu Valencià
Editor: Acadèmia Valenciana de la Llengua
Població: València
Any: 2016
Pàgines: 2 v.
ISBN: 978-84-482-6089-7 (o.c.)






Elaborat seguint els mateixos criteris explicitats en la introducció del Diccionari ortogràfic i de pronunciació del valencià, el Diccionari Normatiu Valencià, resultat d’un treball col·lectiu que, sense perjuí del rigor filològic, ha buscat integrar equilibradament les diferents sensibilitats presents en el conjunt de la societat valenciana, pretén orientar sobre l’ús correcte o adequat dels mots inventariats. Es tracta, en definitiva, d’un instrument pràctic que l’Acadèmia Valenciana de la Llengua posa a l’abast de tots els valencians i de tots aquells que, dins o fora de l’àmbit administratiu valencià, aspiren a conéixer millor la nostra llengua.

El Diccionari Normatiu Valencià en suport físic té un sentit especial. La consulta elctrònica del diccionari està disponible, des de febrer de 2014, en el web Institucional de l'Acadèmia (http://www.avl.gva.es/lexicval). La versió electrònica sempre es troba atualitzada amb les noves entrades o millores introduïdes pels acadèmics. La versió en paper, a més de facilitar l'accés a esta obra a les persones no acostumades a l'ús de les noves tecnologies, té un valor simbòlic per tractar-se del diccionari oficial que prové de la institució pública a la qual l'Estatut d'Autonomia Valencià encarrega elaborar la normativa lingüística de l'idioma valencià.


Presentació Diccionari normatiu valencià (DNV) 
 



En la Biblioteca del CEFIRE de València i la Biblioteca del CEFIRE de Torrent podeu consultar el Diccionari Normatiu i molts més. En el següent enllaç trobareu les publicacions de l'AVL que estan disponibles en préstec o consulta en les biblioteques dels CEFIREs

En la pàgina web de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, en l'apartat publicacions, podeu consultar totes les obres editades per aquesta institució. La majoria, es troben a la venda en el LLIG.

A més, sabíeu què...

Acosteu-vos a l'AVL, tot un món per descobrir!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario