lunes, 5 de septiembre de 2022

Feliç tornada al col·le. Curs 2022-2023

Comença el nou curs escolar 2022-2023. Us desitgem una feliç tornada al treball. Molta faena, però també nous projectes, noves il·lusions, nous reptes... A gaudir del camí!


A la Biblioteca del CEFIRE de València volem acompanyar-vos en aquest camí i continuar sent un suport per al vostre treball i esforç. Ací estem per al que necessiteu.

 

Des de l’1 de setembre tornem a estar a la vostra disposició en el CEFIRE de València (fins al 15 de setembre el nostre horari d'atenció al públic serà de 9 a 14 h. i, a partir del 16 de setembre, us atendrem en el nostre horari habitual: de dilluns a divendres de 9 a 14 h. i de dilluns a dijous de 16 a 19 h.)


Aquest curs comencem amb moltes ganes i amb moltes novetats.

Tenim un nou catàleg en línia. Doneu una ullada!.

Molt més intuïtiu, modern i funcional.

 


Podeu accedir al nou catàleg de les Biblioteques dels CEFIRE utilitzant aquest codi QR:

 

o mitjançant aquesta URL:

https://ceice.gva.es/va/web/begv-lluerna/cerca-cataleg


A més hem dissenyat un nou espai per a vosaltres, un espai al que podreu consultar de manera més còmoda i relaxada les revistes especialitzades que tenim a la vostra disposició, fer una ullada a les últimes novetats, als albumes il·lustrats, les novel·les gràfiques, els jocs de taula... a qualsevol cosa que us interesse.


Us convidem a conéixer-ho i esperem que us resulte molt acollidor.

 

 

A la nostra biblioteca trobareu infinitat de recursos que poden servir-vos d'ajuda per al vostre treball a l'aula. Oferim serveis de préstec, cerques documentals…

I no us oblideu dels materials especials que prestem als col·legis per al foment de la lectura, l'educació emocional, l'aprenentatge cooperatiu, etc. Ja podeu escomençar a reservar els baguls i maletes d'animació lectora i no us podeu perdre la nostra col·lecció de jocs educatiu disponibles en préstec.


 

Us esperem.


Bon inici de curs !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario