domingo, 5 de septiembre de 2021

Feliç volta a l’escola. Curs 2021-2022

 

Comença el nou curs escolar 2021-2022. Us desitgem una feliç volta al treball. Tots i totes tornem amb les piles recarregades i amb nous projectes i il·lusions.


 

 

Des de la Biblioteca del CEFIRE de València volem recordar-vos que també tornem amb vosaltres i que esperem ser un gran suport en el vostre treball i esforç diari. Ací estem per al que necessiteu.


 

 

Des de l’1 de setembre tornem a estar a la vostra disposició en el CEFIRE de València (fins al 15 de setembre el nostre horari d'atenció al públic serà de 9 a 14 h. i, a partir del 16 de setembre, us atendrem en el nostre horari habitual: de dilluns a divendres de 9 a 14 h. i de dilluns a dijous de 16 a 19 h.)


Us recordem el protocol COVID de la Biblioteca del CEFIRE de València.


Ja no és necessari demanar cita prèvia, encara que si contínua sent necessari:

  • L'ús de màscara

  • L'ús d'hidrogel abans de tocar qualsevol material

  • El manteniment de la distància de seguretat de 2 metres amb la resta d'usuaris, així com amb el personal bibliotecari.


Però ja es pot fer ús del lliure accés a la sala, es a dir, la consulta directa a les prestatgeries ja està permesa.


Per tal de garantir la vostra seguretat, el material que es retorna passa una quarantena de 72 hores abans de col·locar-se en la seua prestatgeria per poder ser utilitzat novament.


A la nostra biblioteca trobareu infinitat de recursos que poden servir-vos d'ajuda per al vostre treball a l'aula. Oferim serveis de préstec, cerques documentals... En aquest enllaç podeu consultar els nostres serveis, les nostres dades de contacte i el nostre horari d'atenció al públic.



Podeu accedir al portal de les nostres biblioteques utilitzant aquest codi:

 o mitjançant aquesta URL: 

http://www.ceice.gva.es/es/web/begv-lluerna


I no us oblideu dels materials especials que prestem als col·legis per al foment de la lectura, l'educació emocional, l'aprenentatge cooperatiu, etc. En aquest enllaç podeu fer una ullada als jocs. Ah, ja podeu escomençar a reservar els baguls i maletes d'animació lectora.

 

Us esperem.


Bon inici de curs !!!

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario