viernes, 13 de marzo de 2015

III Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE)


La Mostra Internacional de Cinema Educatiu, MICE, que té lloc anualment a València, enguany es farà del 27 al 29 de març sota el lema Still dreaming. Continuem somiant. Les seues projeccions de la Secció Competitiva es faràn a l’Escola d’Art Superior i de Disseny de València, centre Velluters.
Altres institucions de la ciutat també col·laboren en les activitats d’aquesta trobada centrada en les creacions infantils i organitzada per l’associació cultural “Jordi el Mussol”.
El monogràfic internacional d’aquesta MiCe 2015 està dedicat a l’educacio audiovisual als Estats Units d’Amèrica. Podrem veure produccions nordamericanes allunyades de la factoria Disney o Dreamworks i escoltar a Kathleen Tyner de la Universitat de Texas, una de les millors especialistes mondials en la materia. També ens visita el director de cinema Italià Lamberto Bava, que enceta la secció “Converses amb el director”. I com tots els anys, tallers per a grans i menuts, seminaris i xarrades amb els més destacats especialistes internacionals de Cinema i Educació.

SPOT OFICIAL MiCe 2015

1 comentario:

  1. Fantástica idea y sus propuestas, Felicidades. Juan de la Cruz www.inteligenciaemocional.name

    ResponderEliminar