martes, 8 de noviembre de 2016

III PREMI AUDIOVISUAL SAMBORI-MiCe A LES PRODUCCIONS ESCOLARS EN VALENCIÀ 2017

Recentment publicàvem en el nostre blog la informació relativa al MICE 2017 ara volem parlar-vos del Premi Audiovisual Sambori-Mice. La Fundació Sambori, dins del marc de la 5a MiCe (Mostra Internacional de Cinema Educatiu), convoca el III Premi Audiovisual Sambori-MiCe 2017 d’acord amb les bases següents: 

 

1 Podran participar produccions audiovisuals realitzades durant els darrers dos anys als centres d’educació infantil i primària, secundària, batxillerat o formació professional del País Valencià, i també els centres d’educació especial, sempre que no hagen estat presentades en edicions anteriors de la MiCe.

2 Les produccions poden ser de qualsevol gènere: ficció, documental, videocreació, animació… sempre que la llengua utilitzada siga el valencià.

3 Les produccions es presentaran online (we transfer, dropbox…) al correu electrònic fundacio@sambori.net.

4 La durada màxima de les produccions audiovisuals presentades serà de 15 minuts.

5 S’estableixen quatre categories generals:
• Produccions realitzades per alumnes d’Educació Infantil i Primària.
• Produccions realitzades per alumnes d’Educació Secundària, Formació Professional i Batxillerat.
• Produccions realitzades per alumnes de Centres d’Educació Especial.
• Book tràiler (un book tràiler és un xicotet audiovisual d’un màxim de 90 segons per tal de motivar a la lectura d’un llibre, una cosa pareguda al que fan les pel·lícules per tal de promocionar-les. El que volem fer nosaltres és utilitzar l’audiovisual per a promocionar la lectura, per captar un nou tipus de lector més vinculat a la imatge i la televisió, per sorprendre, per presentar amb força un autor nou, o per donar-li tridimensionalitat a un personatge, que de vegades és real, com en el cas de les biografies, i té una vida rica en imatges fora d’aquesta obra escrita)

 Elements d’un book tràiler:
– Entradeta de presentació.
– Imatges: Il·lustracions del propi llibre o historieta per a contar-lo.
– Un poc d’informació sobre l’autor.
– Poca durada
– Gran intensitat
– Funciona com a un avanç
– Tracta d’enganxar al públic
– Proporciona informació: autors, dates de presentació


6 Els/Les alumnes hauran d’haver participat en tots els processos de la producció, ben entès que, en tractar-se de produccions d’àmbit educatiu, la mediació i la direcció de professores i professors ha d’estar present inevitablement.

7 La formalització de la inscripció se farà fins el 2 de desembre de 2016 i constarà obligatòriament de:

Inscripció electrònica enviada per correu a: fundacio@sambori.net o podeu omplir-la directament ací.
• Un fotograma del curtmetratge.
• L’obra audiovisual s’enviarà online per wetransfer, dropbox… al correu electrònic fundacio@sambori.net.
FORMATS
• .avi (Windows)
• .mov (MAC)
• .mpg-4
• .mp4
• H.264 (códec)


8 Un jurat format per professionals de l’audiovisual i de l’educació donarà un sol premi per cada categoria.

9 També s’atorgarà un PREMI DEL PÚBLIC per cada categoria. Trobareu la forma de participar en la web de la Fundació Sambori (www.sambori.net), en l’apartat Premis: Premi Audiovisual Sambori-MiCe.

10 Les produccions audiovisuals del Premi Sambori-MiCe es podran visionar en l’apartat Premi Audiovisual Sambori-MiCe, de la web de la Fundació Sambori: www.sambori.net.

11 Els guardons seran lliurats el diumenge, 26 de febrer de 2017, en el transcurs de la cloenda de la 5a MiCe (Mostra Internacional de Cinema Educatiu). El lloc concret i l’hora del lliurament els podreu trobar al web de la MiCe (www.micevalencia.com) i de la Fundació Sambori (www.sambori.net).

12 L’organització del PREMI AUDIOVISUAL SAMBORI-MiCe es reserva el dret de difondre les produccions presentades a concurs entre els centres escolars.

13 La participació en el PREMI AUDIOVISUAL SAMBORI-MiCe pressuposa la total acceptació d’aquestes bases.

14 La interpretació d’aquestes bases serà competència exclusiva de l’organització del festival.

15 Les pel·lícules guanyadores, amb el permís dels participants, seran subtitulades a l’anglés, incloses en una maleta audiovisual i projectades en els festivals d’arreu del món amb acord de col·laboració amb la MiCe amb el títol: “SAMBORI-MiCE on the road. Pel·lícules escolars valencianes en valencià pel món”.




Animeu-vos a participar!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario